Je hart luchten

Je hart luchtenJe hart luchten. Als mens heb je allemaal de behoefte je hart wel eens te luchten. Vaak gaat dat over iemand of een situatie waarin je verzeild bent geraakt en jou diepe binnenste een knauw heeft gegeven. Je bent er vol van en zo overdonderd, dat je op het moment dat het je overkwam, niets kon uitbrengen. Je zoekt je heil bij een ander, de emoties die er mee gemoeid gaan, moeten er uit en door er over te praten, verwerk je datgene wat je zo diep van binnen heeft geraakt.

Als het je overkomt, en er is niemand bij wie je op dat moment je hart kunt luchten, biedt een spirituele lijn uitkomst. Op Paragnosten.TV vind je consulenten die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor jou klaarstaan om jouw hart te kunnen luchten. Ze zijn gespecialiseerd in het aanbieden van een luisterend oor. Maar ook kunnen ze, als jij je verhaal vertelt, je aangeven hoe het gaat aflopen door middel van een toekomstvoorspelling. Hierbij maakt de spirituele consulent gebruik van haar heldervoelendheid, helderziendheid of pakt daar een hulpmiddel bij in de vorm van tarotkaarten, of de lenormandkaarten, of de pendel.

Blijf nooit zitten in een situatie die jou hoofdbrekens geeft, die jou diep van binnen raakt. Je kunt altijd je hart luchten, als er niemand voor je klaarstaat, staan de consulenten van Paragnosten.TV voor je klaar.

Om je een paar tips te geven bij welke consulent je je hart goed kunt luchten: Medium Lucille, box 02, ze is paragnost werkt samen met haar gidsengroep en maakt daarbij gebruik van haar specifieke gaven. Zij laat jou je verhaal doen, geeft tips, handvatten, en dat lucht zeker op. Of wat dacht je van Marion Medium, box 29, geboren met bijzondere gaven. Zij staat je graag bij als je hart ergens vol van zit en je snel iemand nodig hebt omdat je op zoek bent naar antwoorden. Nog iemand die jou zeker kan bijstaan in moeilijke tijden. Paragnost Moon, box 49, zij is hoogsensitief, voelt dus jou heel goed aan en werkt al 30 jaar als spiritueel consulent.

Dit is een kleine greep uit deze zeer bekwame spirituele hulplijn consulenten. Alle mediums en paragnosten die je op de website nu ziet, zijn zeer bekwaam en spiritueel krachtig. In feite maakt het niet uit welke consulent je kiest. Samen vormen ze een zeer krachtig team die jou gunnen je hart te luchten. Jou bij te staan in zware tijden. Het is een top-team dat alleen voor het beste gaat.

Zo zie je maar, dat je hart luchten altijd kan. Je er niet mee rondt hoeft te blijven lopen. Want stel voor dat je er midden in de nacht van wakker ligt en niemand van je vriendenkring wilt storen met jouw sores, dan is er altijd hulp dichtbij. Een kwestie van je telefoon pakken en je hebt direct een top consulent aan de lijn, die naar jou luistert, die jou de ruimte geeft te ontladen. Die jou advies geeft, zodat je de nacht in alle rust weer door kunt brengen.

Blijf dus niet rondlopen met dingen waar jij door bent geraakt. Lucht je hart bij diegenen die naast een luisterend oor, je ook inzichten kunnen meegeven hoe of jij zelf uit die moeilijke situatie kunt komen. Hoe of jouw toekomst er uit gaat zien.

Een leuke bijkomstigheid is dat je op deze website dagelijks je horoscoop kunt lezen. Wat de website www.paragnosten247.nu ook aanbiedt is een e-consult. Je stelt je vraag schriftelijk en binnen afzienbare tijd heb je het antwoord binnen van de consulent van jouw keuze. Naast e-consulten kun je ook je vraag per sms stellen. Mocht je dus niet in de gelegenheid zijn te bellen, zijn er legio andere mogelijkheden ook om de paragnosten en mediums van Paragnosten.TV te bereiken. Je kunt ook kiezen voor een chat met een van de consulenten, kies dan bovenaan de pagina voor Paragnosten.TV. Het team bied jou alle ruimte je hart te luchten. Kies voor het contact waar jij je het fijnst bij voelt en dat kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week.