In het verleden leven

In het verleden levenIn het verleden leven. Na een traumatische ervaring, hetzij een verlies van een partner door scheiding, overlijden, het verlies van een kind, staat onze wereld op zijn kop. Lijf en geest krijgen een enorme klap te verwerken en toch moeten we door. Voor de een is de stap om door te gaan makkelijker, voor de ander niet. Ieder verwerkt het trauma op zijn eigen manier. Bij verlies wat impact heeft, leven we in het verleden. Onze gedachten zijn 24 uur per dag er mee bezig. Het zuigt je leeg, je wilt het niet en toch, je staat er mee op en je gaat er mee naar bed. Sommigen van jullie en ikzelf ook, beschrijven deze donkere periode als de hel op aarde.

Binnen een paar luttele seconden is alles veranderd, letterlijk weggevaagd en wordt nooit meer zoals het was. Door verdriet en ongeloof overmand, zit je op de bank voor je uit te staren. Her beleef je alles wat je met deze persoon hebt meegemaakt. Ben je afwisselend boos op deze persoon om daarna de tranen te laten lopen vanwege een intens verdriet. De pijn is niet te omschrijven. Bij alles wat je doet is een herinnering aan die ene persoon, die je nu kwijt bent en niets liever zou willen dat alles weer bij het oude was.

Omdat je graag wilt dat alles weer bij het oude is, leef je in het verleden en dat mag. Zo verwerk je stapje voor stapje het trauma. Er over praten, kun je uren met anderen, dat is nodig, het lucht voor eventjes op. Maar terug geworpen op jezelf is de snijdende pijn in je ziel in volle hevigheid terug.

Zo kun je voor langere tijd in het verleden leven, waarbij periodes zich afwisselen en je achteraf vaak niet eens meer weet wat je hebt gedaan, wanneer en hoe. De mens heeft een enorme overlevingsdrang en een bijzonder mechanisme dat het druppelsgewijs bij jou de verwerking laat binnenkomen. Zodanig dat je datgene wat je is overkomen, aankan. Zelf ervaren we dit niet zo, dat zien we achteraf, als we het verleden doorleefd hebben en heel langzaam weer in het nu beginnen te leven.

In een periode waarin je in het verleden leeft, is het fijn als er hulp voor je is. Samen met een persoon, die je vertrouwt, te kunnen praten. Om zo datgene wat je is overkomen, te kunnen verwerken. De mensen om je heen staan ook voor je klaar, maar die wil je niet altijd er mee belasten. Diegenen die jou telkens weer liefdevol de ruimte geven voor jouw verhaal zijn de top consulenten van www.paragnosten.tv Stuk voor stuk kanjers en toppers, die gescreend zijn om jou op de juiste manier te begeleiden.

Een goede spirituele hulplijn is niet meer weg te denken in de tegenwoordige tijd. Velen maken zware periodes in hun leven door en hebben niet altijd professionele hulp nodig in de vorm van een psycholoog of therapeut. Dan is hulp van een consulent van www.paragnosten.tv een uitkomst. Je kunt de consulent waarmee jij contact hebt en je je vertrouwt bij voelt elke dag bereiken op welk moment van de dag dan ook. Deze consulent staat voor je klaar, zal je nooit afwijzen, iets willen opdringen. Ze begrijpt heel goed waarmee jij zit en heeft engelen geduld. Vaak werkt een consulent ook met engelen. Die geven haar boodschappen door, maar ook leert een consulent van haar beschermengel, hoe ze met mensen die in een verwerkingsproces zitten en blijven vasthouden aan het verleden, om te gaan met diegenen die in een zware periode in hun leven zitten.

Er ontstaat een band met deze consulent van www.paragnosten.tv Weliswaar op afstand en elkaar nooit gezien hebbende. Maar dat maakt niet uit. In het begin zullen de gesprekken langer zijn. Naarmate de tijd verstrijkt, heb je soms aan 10 minuutjes bellen met jouw vertrouwde consulent al genoeg om de dag op een fijne manier door te brengen. De consulenten van www.paragnosten.tv slepen je door deze tijd heen en zonder dat je het in de gaten hebt, kun je het verleden laten rusten, heb je het doorleefd en door de antwoorden en inzichten van jouw consulent sta je weer stevig in je kracht. Bel dus met een top consulent van deze spirituele bellijn, ze staan dag en nacht voor je klaar.