Paragnosten.TV
NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE 0907 - 37065 (150cpm.)  BE Klik hier voor credits (100cpm.)

Daghoroscoop Tweeling 4 Juli 2022

Jij hebt zin om nieuwe dingen te gaan doen? Goed zo! Vandaag is een goede dag om daarmee te beginnen, weg met die oude slechte gewoontes, tijd voor nieuwe (slechte?) “gewoontes”.

Daghoroscoop Tweeling 3 Juli 2022

Plotseling is er weer wat kleur in jouw leven. Net op tijd want je begon het wel erg saai te vinden. Je hoeft echter niet altijd op actie te wachten, je kunt ook zelf actie ondernemen.

Daghoroscoop Tweeling 2 Juli 2022

Vandaag weet jij als geen ander wat je wilt. Je hebt je doel glashelder voor ogen en het is niet verwonderlijk dat je jouw doel binnen de kortste keren hebt bereikt.

Daghoroscoop Tweeling 30 Juni 2022

Je krijgt het gevoel dat je omgeven bent door idioten. Jij legt je eisen echter niet alleen voor jezelf zo hoog maar ook voor anderen. Wellicht liggen die eisen een beetje te hoog?

Daghoroscoop Tweeling 29 Juni 2022

Wat voorbij is, is voorbij. Daar hoef jij niet meer voor te vechten. Vecht liever voor de toekomst, want die heb je zelf in de hand. Er liggen zoveel nieuwe kansen op je te wachten.

Daghoroscoop Tweeling 28 Juni 2022

Jij windt je vreselijk op over iets dat er gebeurt. Eigenlijk had je dit toch kunnen verwachten. Ben je echt zo naïef of doe je zo naïef?

Daghoroscoop Tweeling 27 Juni 2022

Doe dat waarvan jij denkt dat je het moet doen. Als het goed voelt, is het (zeker op dit moment) goed. Doe je het niet, dan krijg je achteraf zeker het gevoel iets te hebben gemist.

Daghoroscoop Tweeling 26 Juni 2022

Als jij gelooft wat je zegt, kan er vandaag niets misgaan. Je bent vandaag zeer overtuigend en daar kunnen lang lopende (liefdes-) relaties uit voortkomen.

Daghoroscoop Tweeling 25 Juni 2022

Vandaag geldt voor jou het motto: “Wie niet waagt, wie niet wint”. Je weet dus precies wat jij vandaag moet doen.

Daghoroscoop Tweeling 24 Juni 2022

Goede raad is soms moeilijk te bevatten. Doe zelf de ervaring maar op, dan kun jij na afloop bepalen hoe goed de raad was.