Paragnosten.TV
NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE 0907 - 37065 (150cpm.)  BE Klik hier voor credits (100cpm.)

Daghoroscoop Stier 4 Juli 2022

Wees vandaag open en eerlijk in je gevoelens. Je kunt mensen ontmoeten die zeer de moeite waard zijn, mits jij ze ook zo behandelt.

Daghoroscoop Stier 3 Juli 2022

Vergeet vandaag jouw oogkleppen niet af te doen. Je kunt anders elke vorm van samenwerking wel vergeten. Het accepteren en begrijpen van andermans standpunt is van levensbelang.

Daghoroscoop Stier 2 Juli 2022

Je weet toch dat in het leven niet altijd alles op rolletjes loopt. Als jij je er voor inzet, kun je je best redden. Juist de moeilijke gebeurtenissen in het leven geven het leven inhoud.

Daghoroscoop Stier 30 Juni 2022

Laat vandaag maar eens zien dat jij verstand van zaken hebt. Je kunt dat compliment goed gebruiken en het zal je geen windeieren leggen.

Daghoroscoop Stier 29 Juni 2022

Als jij je vandaag wilt inlaten met discussies, doe dat dan alleen als je verstand van zaken hebt. Je valt gelijk door de mand als je niet geheel zeker bent van je argumenten.

Daghoroscoop Stier 28 Juni 2022

Zorg dat jij vandaag een schone lei houdt. Praat kleine problemen meteen uit, anders kan er uit een mug een olifant ontstaan.

Daghoroscoop Stier 27 Juni 2022

Vandaag gaat alles anders dan je had verwacht. Daar hoef jij je echter geen zorgen over te maken. Als jij je er voor inzet, kun je de gebeurtenissen toch nog naar je hand zetten.

Daghoroscoop Stier 26 Juni 2022

Jij toont je zoals meestal, zeer meelevend en betrokken bij de problemen van andere mensen. Je hebt zelf echter ook een leven en eigen problemen, verlies dat niet uit het oog.

Daghoroscoop Stier 25 Juni 2022

Jij komt vandaag oppervlakkig over. Toon je interesse, die er weldegelijk is, in die ander en zijn of haar emoties. Je hebt de neiging te gemakkelijk over dingen heen te stappen.

Daghoroscoop Stier 24 Juni 2022

Jij bent zeer gedreven in al je handelen. Doe vandaag maar eens rustig aan. Je kunt de top wel bereiken, maar als dat een dag later gebeurt is dat toch geen ramp.