Paragnosten.TV
NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE 0907 - 37065 (150cpm.)  BE Klik hier voor credits (100cpm.)

Daghoroscoop Leeuw 4 Juli 2022

Je temperament de vrije loop laten zal je vandaag niet verder helpen. Het is verstandiger je gevoel wat gedoseerder naar buiten te laten komen. Dan kun je echt veel meer bereiken.

Daghoroscoop Leeuw 3 Juli 2022

Blijf vandaag trouw aan je principes. Dat maakt een betere indruk dan met alle winden mee te waaien. Een standvastige, vastberaden uitstraling is wat jou vandaag verder zal helpen.

Daghoroscoop Leeuw 2 Juli 2022

Jij kunt werkelijk een innemende persoonlijkheid zijn, als je dat wilt. Vandaag maak jij daarmee indruk op een persoon waar je toch al een oogje op had. Hoe dat verder afloopt…

Daghoroscoop Leeuw 30 Juni 2022

Je ontmoet iemand die ongegeneerd met je flirt. Denk aan je partner als je die hebt. Anders kun je hier ongegeneerd van genieten.

Daghoroscoop Leeuw 29 Juni 2022

Jij kunt gerust wat meer zelfvertrouwen hebben. Je weet toch waar je over praat? Raak niet meteen in paniek als het even anders gaat dan je het had voorzien of had gewild.

Daghoroscoop Leeuw 28 Juni 2022

Breng jouw ambitieuze gevoelens en wensen niet over op je partner, maar vervul zelf je droom. Met jouw manier van werken maak je noch je partner noch jezelf gelukkig.

Daghoroscoop Leeuw 27 Juni 2022

De drukke tijden zijn bijna ten einde. Dat wordt hoog tijd ook, want je loopt op je wenkbrauwen. Tijd voor wat rust en een meer stabielere thuissituatie.

Daghoroscoop Leeuw 26 Juni 2022

Je bent altijd aan het werken en als je even niets te doen hebt, dan verzin je ter plekke een nieuwe hobby. Aan idee├źn geen gebrek, aan energie wel. Doe het eens een tijdje wat kalmer aan.

Daghoroscoop Leeuw 25 Juni 2022

Jij bent zo een gravertje. Altijd met je emoties in de weer. Waarom toon je dat niet aan de buitenwereld? Misschien krijg je dan zomaar hulp uit onverwachte hoek, iedereen heeft immers emoties.

Daghoroscoop Leeuw 24 Juni 2022

Je moet tot een overeenstemming komen vandaag. Dat valt niet mee, want je wilt beide niet toegeven. Laat toch niet een onafhankelijke partij beslissen over je leven. Daarbij worden ook nog eens onschuldige de dupe.