Als je met één vinger wijst

Als je met één vinger wijstAls je met één vinger wijst. Een telefoontje, een healer die mij belt en met een lastig probleem zit. Ze heeft een goede vriend een healing gegeven en die moppert nu over de behandeling. Ze trekt zich dit persoonlijk aan en heeft hem duidelijk gemaakt dat ze van zijn gemopper niet gediend is. Op dit moment is er afstand en vindt de healer niet fijn. Wat kan ze doen, vraagt ze mij en komt de vriendschap wel weer goed.

Ik geef aan dat de vriendschap helemaal niet weg is en dat er nu alleen even sprake is van een radiostilte. Echter zeg ik er wel bij. Wat geeft jouw gevoel nu in? Ik voel mij aangevallen, ik heb mijn uiterste best gedaan, hem een fijne behandeling te geven. En hij reageerde naar mij onaardig. Dat begrijp ik en wat is er nu eigenlijk aan de hand.

Het feit dat hij jou om een healing vraagt, doet hij niet zomaar. Die heeft hij dus nodig, anders vraag je er niet om. Mensen die een healing nodig hebben, zijn vaak onrustig onzeker, druk in hun hoofd en hopen dat de healing verlichting gaat geven. Diegenen die erg druk zijn in hun hoofd, zullen na een healing niet de rust alweer hebben gevonden en er wellicht negatief tegenaan kijken. Ze zijn niet voor niets onrustig. Ah, zegt de healer, zo heb ik er nog niet naar gekeken. En wat doet dan de klant, met modder gooien, niet tevreden zijn met. En hier wringt de schoen. Betrek het dus niet op jezelf, kijk er eens anders naar en laat je niet uit de tent lokken door een negatieve opmerking van hem. Hij wijst namelijk met één vinger naar jou en tegelijkertijd met drie vingers naar zichzelf. Alleen is hij zich daar nog niet van bewust. De healer begreep het en voelde ineens de boosheid uit het lijf vloeien.

En wat nu. Wil jij het contact herstellen, vroeg ik. Ja, gaf de healer aan. Dan zou ik een berichtje sturen en niet met de zin er in. Hoe gaat het! Dat is een dooddoener. Geef aan de ander aan dat je blij bent met het commentaar, dat je daarnaast graag wilt weten wat de ander nodig heeft, wat je voor die persoon kan betekenen. Zo doorbreek je de impasse. Zo ben je weer in contact. Zo wordt de lucht geklaard. De healer was er erg blij mee en ging er mee aan de slag.

Dit is een voorbeeld waarmee wij allemaal dagelijks te maken kunnen krijgen. Iemand zegt iets, het raakt je en je bent boos, gefrustreerd en betrekt het direct op jezelf. Niet doen, laat jezelf in waarde en de ander. Daarmee bereik je veel meer mee en wijs jij niet terug met één vinger naar de ander en drie vingers naar jezelf. Je zoekt zo ook niet de macht. Je zoekt gelijkwaardigheid en respect voor elkaar. Heb jij last van mensen die met een vinger naar jou wijzen? Betrek je snel iets op jezelf als iemand iets tegen je zegt wat hard binnenkomt?

Neem dan eens contact op met een medium, coach, paragnost, counselor , healer van Paragnosten.TV. Zij kunnen jou helpen met dit vraagstuk. Je eerste vraag zal compleet iets anders behelzen. Namelijk, of de relatie met die vriend, partner nog goed komt. Of je van diegene nog iets mag verwachten, of er contact komt. Dat is een hele logische vraag. Er is immers ruis op de lijn ontstaan, want niet de intentie was, maar toch is gebeurd. De consulenten Paragnosten.TV kunnen jou haarfijn uit de doeken doen of het contact wordt hersteld ja of nee. Maar ze zullen je ook antwoorden en inzichten meegeven om in de toekomst deze onbenulligheden, want dat zijn het in feite, te voorkomen. Hierdoor voel jij je een stuk fijner en voorkom je dat mensen op een vervelende manier uit je leven verdwijnen.

De kanjers werkzaam op Paragnosten.TV staan elke dag voor je klaar. Ze zijn gespecialiseerd in alle vragen waar jij mee zit. Blijf dus niet zitten met een naar en rot gevoel. Bel met een consulent van jouw keuze. Je zult zien dat je veel aan het gesprek zult gaan hebben en je weer zeker in je eigen schoenen staat. Het is niet gek om hulp te zoeken. Je doet jezelf er juist een plezier mee en de top consulenten van Paragnosten.TV helpen je graag.